Zafir's Bla bla...

Zafir's Bla bla...

Dette er min blog:

Min dagbog, med ting som kan være interessant for min familie, venner og andet godtfolk. Mange af tingene vil være noget jeg i forvejen fx. deler med min mødregruppe eller et læserbrev jeg har skrevet.

Hvis du syntes det er interessant, kan du jo læse med, ellers kan du lade være :o) Det er muligt at kommentere mine indlæg. HVIS du gør det, så HUSK at skrive den kode der bliver vist vedsiden af det højre felt. Feltet er til, for at spam-robotter ikke kan fylde min blog med kommentarer. Hvis du ikke skriver koden, bliver din kommentar ikke gemt.

God fornøjelse!

- Zafir :o) -

Ønskeseddeler - bedre sent end aldrig 2017

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Sat, December 09, 2017 16:40:14
Tom:

Hvide silkehandsker str. 10

Bog:
http://shop.amh.de/produkt/bestimmungsbuch-archaeologie-5-guertel-erkennen-bestimmen-beschreiben/

Bog:
http://shop.amh.de/produkt/bestimmungsbuch-archaeologie-4-kosmetisches-und-medizinisches-geraet-fibeln-erkennen-bestimmen-beschreiben/

Zafir:

Kagerulle:
https://xn--specialkbmanden-dub.dk/fondant-tilbehoer-658/fondant-tilbehoer-677/wide-glide-rullepind-ekstra-bred-50-x-3-75-cm-4229.html

Kjoler ca som dem her:

https://www.zalando.dk/anna-field-blusekjoler-burnt-henna-an621cah8-o11.html

https://www.zalando.dk/zalando-essentials-strikkjoler-dark-red-za821c06x-g11.html

https://www.zalando.dk/tom-tailor-denim-cosy-strikkjoler-shale-grey-melange-to721c04q-q11.html

https://www.zalando.dk/vero-moda-vmsadie-strikkjoler-ve121c16a-c11.html

https://www.zalando.dk/esprit-strikkjoler-black-es121c0fa-q11.html

https://www.zalando.dk/only-jeanskjole--cowboykjoler-medium-blue-denim-on321c0us-k11.html


Onzie agtige

http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0355167026.html

Huwaei mate 10 pro • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post785

Det der med en kvart kalv...

OpskrifterPosted by Zafir Bæk Sat, December 10, 2016 22:06:30
Idag har det været kød dag. Det er det en gang om året og har været det altid, mens vi har boet i Odsherred.
Vi holder super meget af, at spise 'glad mad', som smager godt og har haft et godt liv. For os, er det blevet lidt en kunstart, at ordne alt kødet, så det er 100% klar til brug og kan strække hele året.
For nye indenfor denne kunstart, er der stykker der kan være svære at håndtere eller ikke står lige til højrebenet i forhold til, hvilke måltider man måske normalt spiser i familien. Hvis man er vant til supermarkedskød, køber man ofte det der lige er der den dag, eller det man lige har lyst til og går udenom de lidt mere udfordrende, men ofte også smagfulde stykker.

Derfor har jeg idag fotograferet vores parteringsdag. Når vi får vores kalvekød, er det grovparteret. Dvs vi selv får lov til at beslutte, hvordan vi ønsker vores slutprodukt og det er virkelig rart.
Vi starter med at ordne fryseren. Se igennem om der er ting vi har glemt i årets løb. Tømme ud og gøre rent. 2-3 skuffer er rigeligt til en kvart kalv.


Udstyret ligges frem:
Skåle, vægt, poser, kødhakker, friskslebne gode skarpe knive, gummihandsker kan være rart. Viskestykker, karklude.

Vi er så heldige at have en vacuumpakker. Den er super god til fx at enkeltpakke bøffer. De bevarer friskhed, saft og kraft. Samtidig er forsejlefunktionen rigtig god til almindelige fryseposer. Knuder på poserne tager meget plads i fryseren. :o)

Vores kødhakker er et arvestykke fra Olde Gurli (Hil Gurli). En fantastisk maskine. De ældre maskiner er som regel rigtig gode. Det vigtigste er at blad og skive er HELT SKARPE, ellers skaber det store problemer. Der er altid hakket kød med fra slagteren, men vi hakker selv en hel del mere.

Så starter vi med den første pose. Stykkerne er mærket i posen fra slagteren, så man ved hvilke stykker og udskæringer man har med at gøre. Når man ikke er så erfaren, er det en rigtig god idé, at have en oversigt, så man kan finde ud af, hvilke udskæringer som er god til hvilke retter.

Vi gør vores pakker med hakket kød og småkød flade. De fryser hurtigere, tør hurtigere og er nemme at håndtere i fryseren.
En skøn stabel hakket kød. 450 g i hver, intet vand tilsat. Velhængt og hakket.

God kød, som fx roastbeef, stege, mørbrad osv, skærer jeg pænt. Jeg laver wok strimler af små uregelmæssige stykker og bøffer af stege. De eneste jeg gemmer hele er roastbeefs. Den er ret stor fra starten. Jeg deler den gerne op i stykker af 5-600 g. stykket.

Alt bov osv skærer jeg 'groft' pænt og deler til at lave hakket kød af og skært småkød.

Dejligt småkød i fine bidder :)

Lårtunge skærer jeg i skiver og bruger til wienersnitzler.

Bryst stykker. Dem pakker jeg i plastfolie, på den ene og den anden led. Der er ben på, som tit skærer hul i poserne, så det er nemmere at pakke ind på denne måde.
Bryst er et skønt stykke. Jeg bruger dem fx til at lave en form for 'pulled' kød, hvor jeg koger kødet med urter, til det er godt mørt (3 timers tid). Herefter køler det ned, til det er håndterbart. Jeg piller alt fedt, sener og knogler fra og trækker kødet til trævler. Dette kan med fordel masseres med de krydderier man ønsker. Bruges i pitabrød, bagekartofler, salater, pizza osv.
Alternativt kan man lave mormormodellen, med fx. sprængt bryst. Godt med salt og peber. Lad det trække. Steg det ved middelvarme (120-130 grader) i 7-8 timer. Gerne i en god stegeso, med urter og fond/vand. Lad det køle lidt. Del det, så du får reelle stykker kød. Puttes i et fad og varmes godt igennem. Serveres med en skøn sovs af fond, kartofler og urter til. - Denne måde, kan også bruges til Frikkassé. - Weekendmad, eller sæt det over inden arbejde :D

Vores eget hakket kød. Her bestemmer vi selv fedtprocenten. Vi laver den lidt højere. Ca 15-20%. Dette giver god smag. Der er en pose med fedt, med i delen og her skærer jeg de stykker af fedt med i det hakkede kød, som har en del kød på sig. Det er en god idé, at aflaste kødhakkeren, ved at skære den den skal hakke i relativt små stykker, så du skærer senerne over. Det er det som oftest sætter sig fast i kødhakkeren :)En Dejlig skuffe pakket med flade kødpakker.

7 timer efter start, nyder vi en dejlig højrebsbøf, bagekartoffel og hjemmerørt baernaisemayo og aioli. MAM!!!!

Det kan sagtens gøres mindre patentligt end vi gør, men det letter aftensmadsarbejdet resten af året og får kødet til at strække længere.

Vi har et overskud på 5-7 kg ben, som vi gerne giver væk til en som har hund. Lidt af det putter vi i fryseren, men vi får rigelige mængder af fond i løbet af året, når vi koger bryst fx.

We luv it!!!

 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post784

Zafir ønsker 2016

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Wed, November 23, 2016 19:44:57
På tide, at få skrevet lidt flere ønsker ned, når nu der er under en uge til fødselsdag og omkring en monteres til Jul ;-)

http://frisorsaks.dk/jaguar-klipper-cm-2000-1799
Hjemmesko, som er mere end 'slippers'.

Tilskud til tatoveringsbid (har tid hos Jesper, på min fødselsdag ;-) )

Kurbad og den slags

Biotur

En tur i en stor gravko. :-D

Oplevelser - gerne med giveren.

Så ønsker jeg, at dato for guns n roses til sommer bliver offentliggjort + En billet:-D

 • Comments(1)//blabla.zafir.dk/#post783

Idun 2016

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Sun, November 13, 2016 21:00:00
lys afro paryk https://www.partybutikken.dk/shop/afro-paryk-blond-1195p.html


blå og mørk paryk https://www.wish.com/search/ombre%20wig#cid=562992cfc6bd246a4f25d7bf


hestehale klips https://www.wish.com/search/ombre%20wig#cid=5716f392a995b52bb33632ec


negle herder https://www.matas.dk/essie-treat-base-coat-grow-strongerparryg https://www.wish.com/search/wig#cid=57691ff1aec32a62588cf22ethermo plastic http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=thermo+plastic&_blrs=spell_checkskum mix http://www.ebay.com/itm/Smooth-on-Flex-Foam-It-3-Castable-Flexible-Urethane-Foam-15x-expansion-/182327773741?hash=item2a73950a2d:g:V9YAAOxy4dNS7VYetuperings kam https://www.matas.dk/mcosmetics-ionic-teasing-brushhårbørste https://www.matas.dk/mcosmetics-ionic-cushion-brushfalse blok lys jeg aner ikke hvor mand køber dem men de skal kunne skifte farve


få hjelp med at ordne mit verelse evt. tapet det her tapet er pænt ellers bare males hvidt Billedresultat for tapet vintage

 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post782

Frigg Jul 2016

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Wed, November 02, 2016 13:01:42
http://kitchen4kids.dk/vand-og-strand-244/scrunch-bucket-silikone-spand-der-kan-rulles-sammen-pink-p1914

http://kitchen4kids.dk/vand-og-strand-244/swimfin-purple-lilla-p2356

http://kitchen4kids.dk/sikre-boerneknive-261/kinderkitchen-dogknifes-saet-med-to-boerneknive-p190

Ting med Heksen Mimi på. - Jeg tænker at man måske kan få lavet noget, nogen af de der steder på nettet :)

2 billetter til Rosa koncert i marts :)

http://www.ticketmaster.dk/artist/rosa-rdderne-billetter/946257
En af de koncerter 25/26 marts er mulige, for der i tivoli er hun i aflastning.

 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post781

Jeg - en beboer i Udkantsdanmark, 5,5 år efter.

Debat indlægPosted by Zafir Bæk Thu, March 17, 2016 08:55:51

Skrevet onsdag den september 15 – 2010.

'Jeg – En beboer i Udkantsdanmark?'For 8 år siden flyttede vi til Odsherred. Den 20. september for 8 år siden, så vi vores hus for første gang. Vi var solgt på stedet. Odsherred, er fantastisk. Odsherred er smukt og Odsherred er fuld af glade, gode mennesker, med åbne hjerter og sind. Jeg har aldrig følt mig, som beboer i UdkantsDanmark, men...

Jeg har længe, været uforstående overfor kommunens dispositioner. Vi har en kommune der er fyldt med sommerhusbeboere, turister og folk der kører til færgen - men hvad med os helårsbeboere? Hvad med kommende helårsbeboere? Det handler om at trække HELÅRS beboere herop og ikke kun til Holbæk. Arbejdspladser er det ikke kæmpe stort med heroppe, så rigtig mange af os pendler. Mod Holbæk, Roskilde og Kbh.

Er det, hvad der gør os til UdkantsDanmark.

Men hvad ville skabe vækst i Odsherred? Kan Odsherred blive en blomstrende kommune med masser af vækst? Vi har masser af potientiale. Vi har snart en motorvej hele vejen til Vig - Men er den kun for at travle Københavnere kan komme hurtigere til færgen? Eller er det for at vi kan skabe endnu mere vækst og tilflytteri i Odsherred.

Vi har plads og vi har rum. - I mit hovede skal der ikke mere til. - Og dog. Hvis man som tilflytter, skal overveje Odsherred som sit bo-sted og sted at ligge sin skat, hvad skal der så til? Der skal gode skoler, der skal gode fleksible børneinstitutioner. Der skal arbejdspladser til. Men først og fremmest fleksibilitet.

Skoler, børnehaver, vuggestuer, centralt placeret i forhold til pendlerfamilier. Det er et godt sted at sætte ind. Så forældre HAR en reel mulighed for at vælge Odsherred til, selvom man har arbejde mod Kbh. Så man kan arbejde ude og betale sin skat hjemme. Så nytter det bare ikke, hvis den sydligste børnehave i kommunen, har en åbningstid, som gør at det aldrig vil være muligt for både mor og far, at arbejde fuldtid om dagen. - At der ikke har været nogen sydlige institutioner for børn under 3 år, har været et alvorligt problem, da dagplejen har alt for uflexibel åbningstid og pasningen er særdeles ustabil, trods den høje takst.

Heldigvis åbner der nu, til foråret 2011, et tillæg til Moselinden børnehave (placeret i forbindelse med Grevinge Centralskole). Moselinden bliver endelig en integreret instution. Vi kan nu kun håbe på en reel flexibel åbningstid, i den nye institution, men det er i hvertfald en start.

- En anden ting, der gør at tilflyttere overvejer endnu engang, er den at kommunen nu overvejer at flytte de store klasser fra Grevinge Centralskole til Bobjergskolen. Endnu en ting, der gør det umuligt for pendlere. - At det så bliver overvejet, fordi man på ugennemtænkt grundlag, mener at man kan spare ca 800.000 kr om året. Hvis lukningen af overbygningen på Grevinge Centralskole effektueres, vil det helt sikkert gøre, at tilflyttere igen overvejer Odsherred, hvis de har børn i 3-5. klasse, da de ikke kan fortsætte på den skole, de starter på. Så vil vi igen miste skatteindtægter i Odsherred.

En anden tanke i den forbindelse, er den at vi nu har tilbud til børn i alle aldre, centralt og sydligt i kommunen. En reel og god ting, for alle pendlere fra nord til syd i kommunen. Hvorfor så flytte de unge mennesker nu? - Det virker ikke rigtigt. Det virker ikke som her man skal spare, hvis der reelt ER noget at spare...

Vi vil igen gå glip af stærke, sunde børnefamilier, der har lyst til at ligge deres vækst, dynamik, hjerterum og penge i Odsherred. - Er det 800.000 kr værd? Vil det ikke koste langt mere end 800.000 kr, i tabte skatteindtægter. - Endnu værre, hvis det koster at folk flytter FRA Odsherred, fordi vi kommer til at mangle det de efterspørger?

En anden ting man kan ønske sig, er at få flere virksomheder til at flytte til, eller åbne i Odsherred. Undskyldningen med at der ikke er nok kvalificeret arbejdskraft heroppe - men er vi ikke kvalificerede, os der sidder en time hver vej, væk fra vores familier, hver dag? At præmiere virksomheder der skaber arbejdspladser udenfor de store byer, ville være en rigtig god idé. Mindre slid på vejene, mindre CO2 udslip og mere tid med vores familier.

Vil det ikke være dejligt, hvis politikerne begynder at tænke mere end 4 år frem og laver langsigtede løsninger, der rent faktisk HOLDER noget, når man skal spare 25 mill kr? Løsninger der skaber vækst og dynamik, i stedetfor at fastholde Odsherred i en status, som værene en del af UdkantsDanmark?

Jeg har været en STOLT tilflytter til Odsherred i 8 år. Jeg elsker stadig mit Odsherred og jeg vil ikke flytte herfra. Jeg har slået rod, fået permanemt opholdstilladelse. Jeg har aldrig set mig, som beboer i UdkantsDanmark, men vi kan være godt på vej. Men vi kan stadig nå at dreje af. Dreje af og være en del af det dynamiske og stærke Danmark. - Hvis vores lokalpolitikere begynder at se de store linier og hvordan vi skaber vækst og tilflytteri heroppe.

Endestationen skal ikke være; "At være 21'eren - den vej, de andre skal bruge, når de skal til færgen..."Torsdag den 17. marts 2016. - 5,5 år senere.

Kære Politikere.'Jeg – en beboer i udkantsdanmark, slået af dødsstødet'

Jeg sidder med følelsen af, at I virkelig VILLE slå Odsherred ihjel, dengang for 5,5 år siden. Der er sket nøjagtig, hvad vi forudsagde: Der kommer færre børnefamilier til det sydlige Odsherred, som var beregnet på at det skulle vokse, nu hvor den nye Rute 21 åbnede.
Halvdelen af de børnefamilier – som trods alt bor her, vælger det kommunale skoletilbud fra – HVORFOR? Fordi I ødelagde det for 5 år siden. En HEL skole, med 10 trin. Det bedste karaktergennemsnit, godt venskab, høj trivsel, stortset fri for mobning.

Siden har fået åbnet en vuggestuedel til Moselinden. En fantastisk institution, med natur, kærlighed og varme. Starten på et helt nærområde, som var meningen det skulle vokse. - Så tog I hovedet af skolen. Området begyndte at dø. Hvorfor så ofre penge på Moselinden?

Et område dør, hvis man langsomt piller det fra hinanden. Et område dør, hvis man gang på gang sætter kniven i det - og I vinder INTET. Tab af skatteindtægter og tab af bosætteri, det er det I vinder.

Vi kan til sammenligning tage Egebjerg. Et område, som ligger længere 'væk' fra byen, end Grevinge-Herrestrup området. Her er i flere omgange tilført midler til området og det blomstrer!! Folk flytter til og vil gerne have deres børn her. Men området appelerer ikke til pendlerfamilier. I Egebjerg er der satset på iværksætteri. Så pendlerne, dem vil vi definitivt ikke have i Odsherred?

Er det så, så svært at forstå, hvorfor Grevinge-Herrestrup området dør? Når I langsomt, men nu endeligt sikkert giver det dødsstødet. Nu kan ingen børnefamilier, med 2 udearbejdende forældre få det til at hænge sammen. Som tingene har været, kan det lade sig gøre, at aflevere børn i skole OG være i København på omkring 1 time. Dette skal du nu ligge i hvert fald en halv time i hver ende på.
Tak for det, istedetfor at der som nu står i ejendomsmægler annoncer: ”Attraktivt område, tæt på skole, daginstitutioner, skov, strand og åbne landskaber. Under en time fra København, med forlængelsen af Rute 21. Liv, lys og luft” - Så vil der for fremtiden stå: ”Dejligt område, for pensionisten, som ønsker at få et stille otium tæt på naturen”. - Gæt, hvilken af de to tekster som skaber indtægter til kommunen?

Spørg dig selv – kære politiker, - Vil du sætte dit barn på en bus om morgenen, 6 år gammel, for selv at køre i skole 10-15 km væk? Selv gå fra bussen til skolen? Stresse hjem fra arbejde, for at hente dit barn i SFO lige ved lukketid, fordi du skal omkring en helt anden by, for at hente og køre hjem. Dette er en ekstra udgift på mange kilometer hver dag og ekstra stress i dagligdagen. - Nej – børnene kan ikke selv køre hjem om eftermiddagen, da der næsten ingen busser kører herude. Samtidig vil familierne mangle deres kommunikation med institutioner osv.

Min tiltro til kommunalpolitikere er væk – forsvundet! Ingen af jer, vil det bedste for vores kommune, ingen af jer, kan tænke længere end næste budgetår. Jeg er RYSTET.

Jeg er helt sikker på, at alle i Grevinge-Herrestrup, hellere vil have en skole, end en badestrand nordpå for at tækkes turister!

Det der vil skabe vækst i kommunen, er at flytte overbygningen TILBAGE til Sydskolen Grevinge afdelingen. På den måde vil vi BÅDE have en helhedstruktur for børnefamilier OG en let og hurtig vej til København.

Så kan vi bagefter snakke om, hvor vi skal finde plads specialklasserne. Dette er et mindre problem, da eleverne her kommer overalt fra i kommunen og uanset hvor disse er placeret, skal transporteres.

Jeg ved godt at ingen af jer er til at stole på og ingen af os i Grevinge-Herrestrup området, vil få noget som helst ud af at skrive til jer. Men vi har håbet om, at nogen af jer vil se fornuft. Jeg ved godt at ingen af jer, tænker følelser, - så alle de følelsesmæssige omkostninger ved en beslutning som denne, vil jeg undlade at liste op. Men det eneste sprog I forstår, er penge – og dette vil KOSTE kommunen MANGE tabte indtægter for kommunen på langt sigt.

Så for at svare på mit spørgsmål, skrevet for 5,5 år siden:

”Jeg – en beboer i Udkandtsdanmark?”

Forrådt af politikere, mine egne og mange andres parti 'kammerater', svarer jeg nu JA.

 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post780

Frigg ønsker 2014

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Tue, November 25, 2014 20:38:28
NUK trendline str. 3 - ergonomisk:
http://www.apo-rot.de/index_details.html?_filterartnr=0762543&_menuid=7684961&_nav=mann_frau__kind.baby__kind.beruhigung&_random=-1782014909

8-10 stk.

Oplevelser med familien (ps Frigg har fået ledsagerkort, så man skal betale for hendes billet, så kommer én ledsager gratis med til ting :) )

MIMI bøger:

http://www.turbineforlaget.dk/shop/boerneboeger/billedboeger/heksen-mimi-og-bjoern/

http://www.turbineforlaget.dk/shop/boerneboeger/billedboeger/heksen-mimi-og-hendes-nye-stoevler/

http://www.turbineforlaget.dk/shop/boerneboeger/billedboeger/heksen-mimi-tryller-alle-i-soevn/

http://www.turbineforlaget.dk/shop/boerneboeger/billedboeger/heksen-mimi-holder-halloween/

http://www.turbineforlaget.dk/shop/boerneboeger/papboeger/heksen-mimi-tager-paa-ferie/
 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post779

Idun ønsker 2014

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Tue, November 25, 2014 20:24:15
Grimas hudfarvepallette (TEATERHJØRNET!!)
En blød dermavoks (TEATERHJØRNET)

Pyjamas med sjove mønstre str. 152 (helst med dyreprint)

Pige toppe i str. 146

"Idun" makeup fra apoteket
"Idun" sminkepung fra apoteket


 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post778

Tom ønskeseddel 2014

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Tue, November 25, 2014 17:18:37
Tastatur til ipad mini, harald nyborg: bestillingsnr. 8761

http://detektorshop.dk/product.asp?product=5039

Filmen 'Krabat'
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B001QLJJY0/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1297556704&sr=1-4&condition=new

http://www.prishammeren.dk/shop/bosch-18v-li-ion-1606p.html

http://www.prishammeren.dk/shop/bosch-akku-multicutter-4114p.html

http://www.prishammeren.dk/shop/bosch-li-ion-akku-bajonetsav-1270p.html

http://www.prishammeren.dk/shop/bosch-18v-borehammer-2209p.html

”Publications from the National Museum”. Hardback pris: 499,- Dkr. Bogen kan erhverves ved henvendelse til University Press: www.universitypress.dk (20% ved bestilling online)

 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post777

Zafirs ønskeseddel 2014

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Fri, October 31, 2014 09:24:57
Et beskedent ønske på 3 millioner danske kroner.

Badehætte til langt hår:
http://www.badehaette.dk/fashy-badehaette-safari.html

Billetter til Gasolin teaterkoncert:
http://www.billetnet.dk/artist/teaterkoncert-gasolin-billetter/943513

Hipsters trusser uden blonder str. s/m (basis trusser i bomuld/lycra ish eller microfiber)

Grønsagsspagettilaver:
http://www.kitchenone.dk/produkt/gefu-spirelli/

Tilbehør til OBH vacuum:
http://www.skiftselv.dk/Group.aspx?q=vacuum#page=1
Særligt vacuum beholdere og de der flaskepropper.

Yogapude med boghvedeskaller:
http://www.yogaudstyr.dk/meditation.php?gclid=Cj0KEQjw5syiBRCwxPbE6o_MsK4BEiQAUowjphYvezBBwLOiVbup2OBkJnhE0CQQoVVPRunIftynwy4aApHM8P8HAQ
Yogapude kan sagtens være hjemmelavet :) - Ønsker mig en på ca 2-3 kg, rund og med boghvedeskaller :)

IKKE flere strømpebukser ;)

Reperation af svigermors overlocker ;)

Biograftur

Oplevelser

Hjemmestrikkede sokker, gerne ensfarvede og rimelig lange. Str. 39. (uld)

Nogen af de der 'gamle' klassikkere, der ikke findes på div tjenester, fx:

http://cdon.dk/film/adventures_in_babysitting_(import)-14124281
http://www.bluecity.dk/film-spil/ferris-bueller-s-day-off


- Kan blive opdateret - :) • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post776

Rusbukser

VikingPosted by Zafir Bæk Sun, May 11, 2014 21:18:49
Gammel forklaring :) men den holder endnu.

Og bare fordi jeg ikke kan finde, hvor jeg har lagt den på det stoooooore internet. Så her ligger den. • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post775

Frigg juleønsker 2013

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Sun, November 24, 2013 23:07:22
Men der kommer en Bamse og Kylling (i DR koncerthuset) koncert i februar. Hun er helt vild, når hun ser reklamerne.

Tur i ZOO

Mariehøne trolley
http://www.harald-nyborg.dk/p9062/trolley-mariehoene

Så har jeg snakket med ERGOen i hendes nye børnehave :) Hun har følgende gode forslag:

Et punkts ophængt hængekøje Fx...:

http://www.kojeshop.dk/baby-haengekoeje/327-haengekoje-stol-til-born.html
eller
http://www.kojeshop.dk/haengekojer-1-person/284-haengekoje-joki.html

Børnerygsæk med spænde foran:

FX:
http://www.kaza.dk/gron-samsonite-backpack-m-rygsaek.html
http://www.kaza.dk/pink-samsonite-sweets-backpack-m-rygsaek.html
http://www.kaza.dk/rod-samsonite-owl-backpack-m-rygsaek.html

 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post774

Iduns juleønsker 2013

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Sun, November 24, 2013 23:05:18
ALLE TØJ ØNSKER er str 140 :)

TØJ
*Joggingdragt
* Gymnastik dragt med ben
*Overalls
*Sorte undertrøjer
*Hvide undertrøjer
* ternet flanel pyjamas
underbukser tights
*Finger strømper

GRIMAS (teatersminketing)
*Grimas transperant derma voks (Teater hjørnet)
*Moledye aterie blod
*Derma voks Spartel teaterhjørnet
*Forstøver flaske (Mini)
*Pensler fra søstrene grene

SPIL
* løgnHals (fibber)
*Ali Baba
*Hvem er hvem
*vildkatten
*Just dance wii. (evt brugt)
*zombien zed

ANDET
*Monster High (evt brugt)
*Perfect nail starter Kit (legekæden)

 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post773

Tom jul 2013

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Sun, November 24, 2013 22:57:23


http://detektorshop.dk/product.asp?product=5307

http://detektorshop.dk/product.asp?product=2289

http://detektorshop.dk/product.asp?product=1173

http://detektorshop.dk/product.asp?product=4514

http://detektorshop.dk/product.asp?product=2590

Filmen 'Krabat'
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B001QLJJY0/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1297556704&sr=1-4&condition=new • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post772

Zafir føzdaaag og jul 2013

ØnskeseddelerPosted by Zafir Bæk Thu, November 21, 2013 19:17:45
Opdateret ønskeseddel efter fødselsdag:

* Penge til en tattoo bid

* 2 meter blåt uld vadmel herfra: I.W. Hvidberg, Løngangstræde 25, København-33 13 56 70

* en tupperware stegeso, måske Vibeke fongyllen ligger inde med et godt tilbud :-)

*en skrubbe handske/vaskeklud til bad.

* en sort øjenblyant

*bio for 2 gavekort er også altid skøøøønt...


Hmmmm... Den kan vidst ikke lige lave opsætning på en iPad... Så hvis jeg lige skal tilføje noget, så en fujitsu adroid tablet :-P

(redigeret på PC - så stadig en Fujitsu tablet, - hvis nogen skulle være blevet millionærer... :P)


Også ved jeg godt at jeg har brugt muligheden for at få mange gaver, fordi jeg allerede HAR fået den store super gave, til min fødselsdag :P
Men den skulle alligevel opdateres!

 • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post771
Next »