Zafir's Bla bla...

Zafir's Bla bla...

Dette er min blog:

Min dagbog, med ting som kan være interessant for min familie, venner og andet godtfolk. Mange af tingene vil være noget jeg i forvejen fx. deler med min mødregruppe eller et læserbrev jeg har skrevet.

Hvis du syntes det er interessant, kan du jo læse med, ellers kan du lade være :o) Det er muligt at kommentere mine indlæg. HVIS du gør det, så HUSK at skrive den kode der bliver vist vedsiden af det højre felt. Feltet er til, for at spam-robotter ikke kan fylde min blog med kommentarer. Hvis du ikke skriver koden, bliver din kommentar ikke gemt.

God fornøjelse!

- Zafir :o) -

After...

Fnug er Frigg :o)Posted by Zafir Bæk Mon, August 08, 2011 11:08:57

Fra bogen 'Det gør ondt mor', som er fra Tom var lille, står der:

After eller blegner på tungen eller på kinderne kan udvikle sig til små hvide eller grå sår. Det ses oftest hos børn i 1-3 års alderen.
Der kan komme høj feber og det kan sprede sig ud på læberne når barnet savler. Barnet bliver irritabelt, sover dårligt og vil ikke spise.
Årsag: Et virus. Behandling: Riglieg med væske. Glycerin eller trøskesaft kan lindre. Det går over på en uge.

Det er sådan vi har haft det hele sidste uge :( Vi har prøvet at slå det op på netdoktor og der var INGENting. Når jeg søger på After, så står der 'kun' at det er blister. Mmm... Undeligt ik? Men alle de der symptomer der er beskrevet der, det er PRÆCIS som stakkels lille Frigg havde det i sidste uge.

Hun har så lykkes at smitte alle os andre, som går rundt med brændende tunger nu. Æv, men vi har heldigvis ikke fået feber og har det kun en promille så slemt som hun havde det. Stakkels pus.

Hun er heldigvis frisk nu :)

Syntes bare det er mega underligt, at der ikke stod mere om det på netdoktor. Jeg var mega kæphøj, da husbonni tog en næsten 40 år gammel bog frem og sagde, aaah, tror du virkelig ikke at netdoktor er bedre opdateret end den støvede gamle sag...? Og åbenbart ikke... mmmm

- over and out -

  • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post727