Zafir's Bla bla...

Zafir's Bla bla...

Dette er min blog:

Min dagbog, med ting som kan være interessant for min familie, venner og andet godtfolk. Mange af tingene vil være noget jeg i forvejen fx. deler med min mødregruppe eller et læserbrev jeg har skrevet.

Hvis du syntes det er interessant, kan du jo læse med, ellers kan du lade være :o) Det er muligt at kommentere mine indlæg. HVIS du gør det, så HUSK at skrive den kode der bliver vist vedsiden af det højre felt. Feltet er til, for at spam-robotter ikke kan fylde min blog med kommentarer. Hvis du ikke skriver koden, bliver din kommentar ikke gemt.

God fornøjelse!

- Zafir :o) -

YAY for Google Free tv project!!!

Passer ikke i kasser...Posted by Zafir Bæk Mon, August 22, 2011 23:15:31
Nøøøøj - det er jo det fedeste i verden :D Ikke alle mulige ting man skal melde sig til og deltage i og alt muligt, men det virker bare. Alle de serier og sager man har lyst til at se og det altså alt hvad der har været i serierne hehe. Så forud i forhold til Danmark.

Alle andre steder jeg har prøvet at se serier på nettet, da har det været bøvlet og besværligt og sådan. Men det her: Du skal bare skrive en mailadresse, der skal valideres, så man KAN deltage i forum og man behøver ikke :) (jeg har en spam mailadresse til sådanne ting ;)) også kører det bare. Det er fucking faaaaaantastisk :D

Så nu fik jeg lige sidste afsnit af DH fra sidste sæson, inden ny sæsonstart (og ja - jeg KUNNE bare se forud hehe. Men det er ikke det samme, som at holde jul på forkerte dage nejnej). Så jeg prøver lige at distrahere mig selv, så jeg IKKE ser et afsnit mere inden jeg absolut går i seng :)

Men ville bare lige dele det med jer andre:

Skriv på google:
Free tv project

HELT KANON MAAAAAAN!!!

  • Comments(1)//blabla.zafir.dk/#post732