Zafir's Bla bla...

Zafir's Bla bla...

Dette er min blog:

Min dagbog, med ting som kan være interessant for min familie, venner og andet godtfolk. Mange af tingene vil være noget jeg i forvejen fx. deler med min mødregruppe eller et læserbrev jeg har skrevet.

Hvis du syntes det er interessant, kan du jo læse med, ellers kan du lade være :o) Det er muligt at kommentere mine indlæg. HVIS du gør det, så HUSK at skrive den kode der bliver vist vedsiden af det højre felt. Feltet er til, for at spam-robotter ikke kan fylde min blog med kommentarer. Hvis du ikke skriver koden, bliver din kommentar ikke gemt.

God fornøjelse!

- Zafir :o) -

Ihhh altså :-S

Fnug er Frigg :o)Posted by Zafir Bæk Sat, November 12, 2011 08:03:18

Logisk set er det nok en kombination af vintertid og 6 bisser på vej. Og jeg burde også være glad for at hun ikke piver hele natten...

MEN - jeg er bare ikke bygget til at stå op kl. 6 om morgenen. Jeg er jo også af den overbevisning at, hvis man ikke tager dem op, når de vågner på obscure tidspunkter, - så ændrer det sig!!!

Det håber virkelig også.

Lige efter at vi havde skiftet til vintertid, så vågnede hun kl. 6 i nogen dage - hvilket jo er logisk når hun vågner kl. 7 normalt. Så gjorde jeg hvad jeg kunne for at holde hende længere vågen om aftenen, så hun ville sove længere om morgenen.

Og JUBIII - det virkede :) ... i et par dage.

Så her de sidste dage, har hun IGEN vågnet kl. 6 og så har hun lige trumfet med at lave en ordenlig prut i bleen kl. 6 - har jeg jo ikke kunnet lade hende ligge i hendes egen bæ... :-S

Hva søren skal så gøre????

Idag vågnede hun så kl. HALV 6 - HVAD faaaen ligner det???... 8-|
Det er jo totalt gak - og kvitterede så også med en bæ.
Så vi står op, får ny ble, ikke noget med at sige godmorgen eller noget.

Så går jeg tilbage i soveværelset og forsøger at putte hende igen. Vi får slumret lidt en times tid, til hun for alvor bliver sur på mig. Men ikke sovet mere.

SÅÅÅÅÅK!!!! - jeg ER bare ikke bygget til at vågne kl. 6. Kl. 7 kan vi arbejde med, men 6 og endda FØR 6... ARGH...

Mama mia jeg et træt :( og det er LØRDAG! æv... Og jeg gik faktisk i seng allerede kl. 23, selvom det var fredag igår, fordi jeg jo igår også var jaget op kl. 6...

SUK SUK...

  • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post741