Zafir's Bla bla...

Zafir's Bla bla...

Dette er min blog:

Min dagbog, med ting som kan være interessant for min familie, venner og andet godtfolk. Mange af tingene vil være noget jeg i forvejen fx. deler med min mødregruppe eller et læserbrev jeg har skrevet.

Hvis du syntes det er interessant, kan du jo læse med, ellers kan du lade være :o) Det er muligt at kommentere mine indlæg. HVIS du gør det, så HUSK at skrive den kode der bliver vist vedsiden af det højre felt. Feltet er til, for at spam-robotter ikke kan fylde min blog med kommentarer. Hvis du ikke skriver koden, bliver din kommentar ikke gemt.

God fornøjelse!

- Zafir :o) -

Majses konfirmationskage :o)

Kager! ...Posted by Zafir Bæk Sun, May 06, 2012 21:23:27

Vores søde nabodatter Majse er blevet konfirmeret idag. Så vi var til konfirmation idag - og min fætters konfirmaiton i fredags.

Men altså idag skulle hun have en kage. Det var hendes gave :) Hun fik så også et soltegn fra vestfold, som ekstra gave, men altså.

Hun blev SUPER glad for kagen. (og alle gæsterne syntes også den var super). Jeg holdte tale, til Majse, hvor jeg tog udgangspunkt i kagen. At hun er en stor stjerne i Iduns liv og hun er sød og skøn og dejlig og en rigtig verdensborger, der har rejst rigtig mange steder.

Bund kagen var chokoladekage med ananas mousse og topkagen var vaniliekage med ananas mousse.

  • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post761