Zafir's Bla bla...

Zafir's Bla bla...

Dette er min blog:

Min dagbog, med ting som kan være interessant for min familie, venner og andet godtfolk. Mange af tingene vil være noget jeg i forvejen fx. deler med min mødregruppe eller et læserbrev jeg har skrevet.

Hvis du syntes det er interessant, kan du jo læse med, ellers kan du lade være :o) Det er muligt at kommentere mine indlæg. HVIS du gør det, så HUSK at skrive den kode der bliver vist vedsiden af det højre felt. Feltet er til, for at spam-robotter ikke kan fylde min blog med kommentarer. Hvis du ikke skriver koden, bliver din kommentar ikke gemt.

God fornøjelse!

- Zafir :o) -

Mit nye garn :o)

Passer ikke i kasser...Posted by Zafir Bæk Fri, July 27, 2012 21:38:25

Rimelig ærlige 'artobilleder' ;o) (Da Idun ikke lige var mester fotograf her til aften, må man jo gøre det selv).

Men måtte lige vise mit nye garn, som jeg fik Maja Usbeck Cao til at klippe på mig den anden dag :D

Har længe trængt til at gøre NOGET ved mine fimrehår, når jeg har hestehale/fletning/er osv... Og jeg går jo rimelig sjældent med løst hår. Dog tror jeg det bliver en del mere skønt at have løst hår, med min lille justering.

I øvrigt, var mængden af hår, der blive klippet af, meget meget lille, så man kunne se at det i kanten bare er noget slidt sjask.

Så altså - det der med undercut/sidecut, som jeg ikke turde, da jeg var teenager, kunne jeg så rode mig ud i 15 år senere. Super cuuul, hvis man spørger mig selv hehe :D (selvom Idun og Husbonni er knap så meget fans... hehe)

  • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post765