Zafir's Bla bla...

Zafir's Bla bla...

Dette er min blog:

Min dagbog, med ting som kan være interessant for min familie, venner og andet godtfolk. Mange af tingene vil være noget jeg i forvejen fx. deler med min mødregruppe eller et læserbrev jeg har skrevet.

Hvis du syntes det er interessant, kan du jo læse med, ellers kan du lade være :o) Det er muligt at kommentere mine indlæg. HVIS du gør det, så HUSK at skrive den kode der bliver vist vedsiden af det højre felt. Feltet er til, for at spam-robotter ikke kan fylde min blog med kommentarer. Hvis du ikke skriver koden, bliver din kommentar ikke gemt.

God fornøjelse!

- Zafir :o) -

Vores 10års jubilæum som Oddsinge :D

HusetPosted by Zafir Bæk Tue, December 18, 2012 09:39:31

Det er en fantastisk dag... Idag er det 10 år siden vi fik nøglen til vores hus. Den 27. september var vi oppe og se huset for første gang og den 18. dec 2002 fik vi nøglen.

Det var så startskuddet til 3 ugers HÅRDT slid, fra morgen til aften, så vi rent faktisk kunne flytte ind. - Den 18. januar 2003.

Det har været en fantastisk tid. Jeg ELSKER Odsherred. Det er det mest fantastiske sted i verden. Det er verdens navle. Vores hjem. <3

Her er smukt, her er fantastiske mennesker, det er centralt (og ja - dem der stadig er københavnerere, vil sikkert strax løfte pegefingern og sige 'hey hov - centralt???') - men vi ER altså nærmest midt i Danmark. Tæt på Kbh, Tæt på Århus, Tæt på fyn, tæt på mange andre steder på Sjælland.

Da jeg flyttede ud af Kbh, blev hele Danmark mit hjem. Ikke kun Kbh og centrum og at det er at der er en café på hvert gadehjørne.

Vi har 12000 m2 der er vores (eller altså også lidt bankens), men vi bestemmer her :D

VI har et dejligt hus og et dejligt sted. Masser af hårdt arbejde og masser af hårdt arbejde endnu. Men hvis jeg vandt 25 mill i lotto, så blev jeg boende og satte håndværkere til resten :D

Tak fordi der stod de 2 linier i den Blå Avis. Tak fordi vi fandt det her sted. Det er så skønt. Tak fordi vi har mødt alle de dejlige mennesker heroppe. Tak fordi der er sådan en dejlig skole. Tak fordi der er sådan en dejlig børnehave Moselinden. Tak fordi vores børn kunne blive født i hjemmefødselsordningen (tak Hanne, Anne, Jette og Mie)

Odsherred er mit hjem :D Selvom det 'kun' er vores børn der er indfødte - så er vi indfødte i hjertet.

Mega nostalgisk. Mega glad for mit hjem. Mega meget min rod. :o)

- Over and out -

  • Comments(0)//blabla.zafir.dk/#post766